rolex replica replica rolex fake rolex replica rolex watches hublot replica

Za decu

Dejvid Valijams: Upoznajte Džeka Spadala


 Ako si tinejdžer kome se život promenio preko noći i to onda kada ti se tata obogatio, sigurno će te zanimati priča jednog - tebi sličnog - britanskog dečaka Džeka Spadala. Knjigu Dejvida Valijamsa Upoznajte Džeka Spadala mogu pročitati i tvoji roditelji. Možda i oni, zajedno sa tobom, počnu drugačije da gledaju na stvari, pa tako i tebi i sebi učine život lepšim i boljim.

Jovica Đurđić: Leto bez Veronike

Zbirka priča i pesama Jovice Đurđića Leto bez Veronike dopašće se svoj deci, ali i onima koji vole da se prisećaju detinjstva.Detinjstva punog sitnih radosti i briga, simpatičnih nezgoda, nadanja, snova, igre, mašte, slatkih tajni i prvih, bezazlenih ljubavi.

Džeklin Vilson: Žurke u pidžamama

Višestruko nagrađivana spisateljica Džeklin Vilson - koja je do danas objavila više od stotinu knjiga za decu i omladinu i kojoj je pisanje donelo plemićku titulu – druga je najprodavanija autorka u Engleskoj.

Majkl Lorens: Vrag Miodrag

Sve one koje su već zabavile avanture Zvrleta Mraka i njegovih drugara Pere i Anđele u romanima Duh iz Piškilišta i Gologuzan, sigurno će zanimati u kakvu je nevolju upala ova družina u romanu Vrag Miodrag.

Gošini / Sampe: Nove priče malog Nikole

Ovo ilustrovano izdanje sadrži osamdeset priča malog Nikole koje nikada nisu bile objavljene kao knjiga. Istinsku sagu o slavnom |aku, remek-delo francuske književnosti, ostvarila su dvojica genijalnih humorista: Gošini i Sampe.

„– Kod nas, na dočeku Nove godine, rekao sam mu, biće baka, tetka Doroteja i čika Ežen.
– Kod nas, rekao je Alsest, biće krvavica i ćurka.“

Moris Karem: Čarobnjak i zvezde i druge priče

Onda čarobnjak načini na kristalnoj kugli sedam kabalističkih znakova, zatim, ispruživši ruke prema nebu, poče da baje. To je trajalo dugo, dugo...

Džeronimo Stilton: Daću ti ja karate

Ni kriv, a ni dužan, kako to već s njim obično biva, Džeronimo je stavljen pred još jedan veliki zadatak da savlada i nauči drevnu istočnjačku veštinu – karate! Turnir je, naravno, za tili čas, a, kako bi savladao sve tajne karatea, put našeg junaka dovodi u daleki Japan...

Toni Diterlici i Holi Blek: Spajdervik zapisi - komplet I-V


Troje obične dece, Džared, Sajmon i Melori Grejs, ulaze u jedan potpuno novi svet, a da pri tom nisu napustili ovaj! Dva izuzetno talentovana autora bestselera Njujork tajmsa, Toni Diterlici i Holi Blek, rizikovali su sve kako bi ova neverovatna priča ugledala svetlost dana. Pet knjiga - jedna uzbudljiva avantura - Zapisi Spajdervika!

Kon Igulden i Hal Igulden: Opasna knjiga za dečake

Čak i u vremenu video-igrica i mobilnih telefona, u životu svakog dečaka i dalje mora postojati kutak rezervisan za pravljenje mornarskih čvorova, izgradnju kućice na drvetu i priče o izuzetnim podvizima. Kada se prisetimo detinjstva, prvo što nam pada na pamet jeste to da smo u to doba imali neuporedivo više vremena.

Dejzi Medouz: Storm, vila munje

Storm, vila munje, ne može da zaustavi oluju bez svog sjajnog munjevitog pera. Rejčel i Kirsti moraju joj pomoći da ga se domogne pre no što zalutale munje stvore haos.

U svakoj knjizi o vremenskim vilama krije se po jedno čarobno pero – pomozi devojčicama da ih sve pronađu i vrate u Vilinsku zemlju!Fruit Smash 2
“Vannak olyan könyvek, melyekben a legjobb részek a fedő- és a hátlap.” (Charles Dickens) / b2 /