rolex replica replica rolex fake rolex replica rolex watches hublot replica

KONKURS ZA FOTOGRAFIJU 2021

Samouprava Bačke Topole i Biblioteka »Eržebet Juhas«
i u 2021. godini raspisuju tradicionalni konkurs za umetničku fotografiju

13. Bačka Topola u detaljima

Kroz objektiv učesnika očekujemo:
Lica Bačke Topole
Trenutke Bačke Topole

Cilj konkursa je da naši talentovani fotografi ne prikazuju svoje izvrsne fotografije samo u okviru doma, porodice i na društvenim mrežama, nego da ih imaju prilike predstaviti i pred širom publikom. Preko poslatih radova mogu se prikazati pogledi na lepotu, život i posebne trenutke Bačke Topole. Radovi nisu određeni posebnom temom i sadržajem. Organizatore zanima kako i šta zamišlja, odnosno vidi fotograf kada čuje: Bačka Topola živi u detaljima. Očekujemo originalne i maštovite fotografije.
Na predlog samouprave, ove godine ćemo osnovati dve prve nagrade. U kategoriji najbolje dokumentarne fotografije biće dodeljena Plaketa Jožef Egri, a Plaketa Ištvan Rind u kategoriji najbolje umetničke fotografije, čime ćemo obeležeti sećanje na istaknute fotografe naše opštine.
Pravo učešća imaju svi zainteresovani građani.
Prijem radova do 15. avgusta 2021. godine.
Prijavljeni mogu konkurisati sa najviše 5 fotografija visoke rezolucije, urađenih u digitalnoj tehnici. Molimo Vas da fotografije dostavite na CD-u (ili na bilo kojem digitalnom nosiocu podataka) na adresu: Biblioteka „Eržebet Juhas”, 24300 Bačka Topola, Glavna 16. Detaljnije informacije na telefone: 711 725 ili 063 852 8543.
Svaka fotografija mora da ima naslov (naziv fajla).
Konkurs se predaje pod šifrom. Molimo šifru napišite i na CD. Ime, adresu, broj telefona, mejl adresu priložite u zatvorenoj koverti. Na kovertu obavezno treba napisati šifru!

Učesnik konkursa prijavljujući se prihvata sve uslove konkursa i izjavljuje da su slike njegove i da ne krši autorska prava druge osobe.
Od najboljih pristiglih radova organizovaće se izložba u septembru 2021. godine u sklopu Dana Bačke Topole. Za vreme trajanja izložbe putem projekcije ćemo prikazati rad svakog učesnika.
Prispele radove će oceniti i kategorisati stručna komisija, a nagrađene autore obavestićemo pismenim putem!
Autori najboljih radove će dobiti diplome i vredne nagrade.

Učešćem na konkursu autori su saglasni da radovi budu objavljeni na zidnom kalendaru i na promotivnim materijalima, suvenirima Turističke organizacije opštine Bačka Topola. Izabrani kandidati će biti nagrađeni onim promotivnim materijalima i suvenirima za koje će se koristiti njihove fotografije.

Molimo učesnike da slobodno i kreativno shvate naziv konkursa! Ne zaboravite, đavo se krije u detaljima, a Bačka Topola u nama i u našim sugrađanima! Radovaćemo se svakom radu koji jezikom fotografije priča o tome šta autoru znači njegov grad i ljudi ovoga grada. Neka pričaju slike, neka priča Bačka Topola!


“Hetven évig tanul az ember, és meghal tudatlanul.” (zsidó közmondás) / b2 /