rolex replica replica rolex fake rolex replica rolex watches hublot replica

PORODICA - KAKO JE SAČUVATI

Biblioteka "Eržebet Juhas" Vas poziva na promociju knjige
"PORODICA - KAKO JE SAČUVATI, OTAC LJUBAVI I POVERENJA"
 autora Nedeljka Jovića koja će se održati u utorak, 13-og oktobra 2015.godine
u potkrovlju biblioteke sa početkom u 17,30 časova.Nedeljko Jović je psiholog, psihoterapeut i pisac koji živi i radi na relaciji Novi Sad - Beograd. Njegova knjiga "VODIČ ZA RODITELJE : PORODICA U VRTLOGU DROGE" prevedena je i na mađarski jezik. Godinama vodi akreditovane seminare za sve profile zdravstvenih radnika, nastavnika i vaspitača pod nazivom: "VODIČ ZA VASPITAČE : PORODICA U VRTLOGU DROGE".

O nastanku knjige koju promoviše 13-og oktobra, Jović kaže da je rezultat iskustava sa dosadašnjih seminara i predavanja u preko stotinu škola sa preko 2000 učesnika, a na kojima je istaknuta odgovornost oca za položaj neke porodice u društvu.

Profesor dr Vladeta Jerotić je u recenziji, između ostalog, rekao i sledeće: "U duboko uzdramanoj, do skoro patrijahalnoj hrišćanskoj porodici u zemljama zapadnoevropske civilizacije i kulture, uloga majke i oca, najpre međusobno, a potom u njihovom zajedničkom ili odvojenom odnosu prema deci, promenila se do te mere da se skoro više ne raspoznaje duga tradicija hrišćanske, evropske (i balkanske) porodice, u kojoj je pater familias predstavljao neosporan autoritet, kao najznačajniji deo na vertikali Krsta na čijem je vrhu vladao Bog, u koga se nesumnjivo verovalo. Posle relativno brzih promena u društvu Evrope, posednjih najmanje sto godina, pre svega zbog uspona nauke, slabljenja hrišćanske vere i emancipacije žena, uloga oca porodice  je sve više slabila, menjajući dotadašnji autoritet oca..."

Dođite, srdačno Vas očekujemo!

“Jobb egy bölccsel a pokolban, mint egy bolonddal a paradicsomban.” (zsidó közmondás) / b2 /