rolex replica replica rolex fake rolex replica rolex watches hublot replica

KONKURS ZA FOTOGRAFIJU 2018

Samouprava Bačke Topole i Biblioteka »Eržebet Juhas« i u 2018. godini
raspisuju tradicionalni konkurs za umetničku fotografiju

10. Bačka Topola u detaljima

Cilj konkursa je da naši talentovani fotografi ne prikazuju svoje kvalitetne fotografije samo u okviru doma, porodice i na društvenim mrežama, nego da ih imaju prilike predstaviti i pred širom publikom. Preko poslatih radova mogu se prikazati pogledi na lepotu, život i posebne trenutke Bačke Topole. Radovi nisu određeni posebnom temom i sadržajem. Organizatore zanima kako i šta zamišlja, odnosno vidi fotograf kada čuje: Bačka Topola živi u detaljima. Očekujemo originalne i maštovite fotografije.
Pravo učešća imaju svi zainteresovani građani.
Prijem radova do 10. avgusta 2018. godine.

Prijavljeni mogu konkurisati sa najviše 5 fotografija urađenih u digitalnoj tehnici. Duža strana slike mora da bude najmanje 2000 pixela. Molimo Vas da fotografije dostavite na CD-u (ili na bilo kojem digitalnom nosiocu podataka) na adresu: Biblioteka „Eržebet Juhas”, 24300 Bačka Topola, Glavna 16. Detaljnije informacije na telefone: 711 725 ili 063 852 8543.
Svaka fotografija mora da ima naslov (naziv fajla).
Konkurs se predaje pod šifrom. Molimo šifru napišite i na CD. Ime, adresu, broj telefona, mejl adresu, kao i tačno mesto i vreme nastanka fotografije priložite u zatvorenoj koverti. Na kovertu obavezno treba napisati šifru!

Učesnik konkursa prijavljujući se prihvata sve uslove konkursa i izjavljuje da su slike njegove i da ne krši autorska prava druge osobe.
Od najboljih pristiglih radova organizovaće se izložba u septembru 2018. godine u sklopu Dana Bačke Topole. Za vreme trajanja izložbe putem projekcije ćemo prikazati rad svakog učesnika.
Prispele radove će oceniti stručna komisija, a nagrađene autore obavestićemo pismenim putem!
Autori najboljih radove će dobiti diplome i vredne nagrade.

Učešćem na konkursu autori su saglasni da radovi budu objavljeni na zidnom kalendaru i na promotivnim materijalima, suvenirima Turističke organizacije opštine Bačka Topola. Izabrani kandidati će biti nagrađeni onim promotivnim materijalima i suvenirima za koje će se koristiti njihove fotografije.

Molimo učesnike da slobodno i kreativno shvate naziv konkursa! Ne zaboravite, đavo se krije u detaljima, a Bačka Topola u nama i u našim sugrađanima! Radovaćemo se svakom radu koji jezikom umetničke fotografije priča o tome šta autoru znači njegov grad i ljudi ovoga grada. Neka pričaju slike, neka priča Bačka Topola!


“Jobb egy bölccsel a pokolban, mint egy bolonddal a paradicsomban.” (zsidó közmondás) / b2 /